Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

November 25, 2010

Updated.........72 days to go

alhamdulilah...x lama jer lagi...pejam celik tinggal lagi 2bulan or 10minggu jer lagi wedding kami...:)

kad kahwin lom settle lagi...lom bagi feed back lagi kat vendor kad kahwin tue, nak diskus balik pasal bunting and banner...design mcm simple sgt lah....

pasal pakej andaman pun dah settle groom & bride side...minggu lepas balik Kota Bharu settle pakej andaman, settle proses kebenaran berkhawin dan settle sebernoir...sekarang just tinggal photographer belah lelaki, lom tgk lagi sample cam maner....

nanti kena wat list detail benda yang remah temeh lah...kalau ikut kira, rasanya benda tu pun wat tuan dia nie kopak rm300-rm500 jugak rasanya.... yang penting sekali...cincin batal air semayang utk pengantin lelaki lom beli...serah kat my mum jer lahhh...biar dia yg settle

xder menda dah nak tulis...layan gmbr nie jer lah...malas nak upload lagi...internet lembap...




berenti kat pantai penarik~ bulot nya kami...cam maner nak pakai baju pengantin nie....


 candid dr en.bear gebuss...dia selalu cakap saya suka wat muncung cam tueee


xoxo,

2 comments:

Ilhamny.com said...

aku pun dah xsbr nk gi bercuti ke melaka...nak amik cuti lama sikit..nk jenjln skali..

Rashifa Rosli said...

hehehe...nanti ambil peluang g wedding org skali..survey lah maner2 dulu...area pantai dekat jer ngan rumah en.bear gebus ku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...