Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

December 14, 2012

Salam 1 Safar 1434 Hijrah

Alhamdulilah...lama dah rasanya tak menulis...tapi mood membaca jer datang... cerita pasal kerja pasal anak just update kat facebook jer... malas sangat..lagi time sekarang nie...alhamdulilah ada perkhabaran gembira buat kami sekeluarga... pertambahan ahli keluarga yang tak disangka-sangka...walaupun fully breasfeeding...

insyallah..semoga kahadirannya menambahkan lagi kebahagian kerberkatan dan kesempurnaan rumah tangga kami...keluarga kami...insyallah

Perihal anak dara sekarang...pejam celik dah 11bulan dah...bulan depan dah setahun..sekejap jer masa berlalu...  dah mcm2 akal dah...dah pandai menunjuk eksperi...marah...geram...merajuk...macam-macam.. semoga anak mama diberikan kesihatan...dimurahkan rezeki... mama  papa sayang Keisha sangat2... tak terhingga buat Keisha






6 comments:

Momma Mia said...

chomelllnya
muka cam abahnya

fini said...

2nd pa? wohhh hebat. hehehe. murah rezeki murah rezeki.

Iffa said...

fini...haaah terlah... entah lah..salah timing...teeeettttt

fini said...

hahhaha.
takper rezeki.
nnt umo muda lg anak2 dah besar.

Iffa said...

apa ker muda...dah tua wei...ko tuh beranaklah cepat2...usha lebih sikit...hehehehe

fini said...

muda lagi weih. belum 40 org umo 39pun beranak lagi lek lar. usaha dah tentu usaha, ada tak ada tu kerja Tuhan. kalo kerja aku senang. aku siap tolong jarakkan utk ko. hahahaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...