Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

June 27, 2011

Alhamdulilah

Alhamdulilah...
kesihatan pun dah bertambah baik...sekarang dah 11minggu dan hampir nak abiskan trimester pertama... mabuk yang sangat teruk kut...yang yg paling tak sanggup..saya alah dengan hampir semua product susu.. sekarang nih just ambil pil calcium untuk my baby..sorie yer baby..mama tak leh nak minum susu..for sure susu tuh akan kuar balik dr mulut mama mcm maner dia masuk nya...terasa panass suam lagi! eeeee  yerk 

Updated pasal baby lak... finally after 3 times g Pakar O&G Hospital Melaka, confirm babys only one..satu kantung jer yang membesar dengan sihat..satu lagi, xder tumbesaran...doc bgtau maybee semasa persenyawaan second kantung tuh mmg tak menjadi... jadi tak der aper yang nak dirisaukan...cuma take care jer and beware...takut-takut second kantung tuh leh gugur dan akan ada effect to baby yg normal.
Masa checkup kat O&G kat GH nih...tercari-cari jugak Doc Faryn, nak jugak tengok dia face to face, selalu jer duk follow blog dia... patutlah dia jarang updated blog...bizi giler n org pun ramai giler kat section nih...bayangkan lah..appointment pukul 9.00am..boleh masuk jumpa doc pada pukul 11.30am..itu belum lagi prosedur nak scan lagi...huhuhu..penat giler...emo jap duk menunggu... thanks jugak to en.somi ku tercinta sebab sanggup menunggu setiap kali saya ada appointment...lain kali tak yang tunggu pun tak per..janji hantar jer...tak sanggup nak dengar awk membebel...hehehehe

Nanti ada masa updated lagi...esok ada chekup lagi...tak sabar mama nak tengok baby dlm perut entah aper dibuatnya


me,

1 comment:

Ilhamny.com said...

tahniah che pah.. trisemester pertama mmg perit, aku dulu sampau merangkak ke toilet, sbb x larat lansung nak berjalan sbb muntah teruk..alah giler ngan susu dan makanan bersantan... x pe, demi baby... aku doakan hg dipermudahkan..aminnn..

err, jumpa dr faryn, kim salam ...hehehe..lama x chat ngan dia... dia lama x online...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...