Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

May 30, 2011

Double Happines


first scan my little'...rasa mcm tak percaya atas aper yang dilihat...kurnian Allah SWT yang tak terhingga.... speechless...tapi dia tetap merungsingkan fikiran nih... nie bukan entry nak menunjuk..tapi doctor pun pesan jgn mengharap or excited sangat...banyak benda boleh jadi... baby ke dua yang tanda E tuh tak membesar dengan sepatutnya... kena refer pakar utk detail lebih lanjut... doakan kedua-dua nya tetap sihat, sempurna dan selamat dilahirkan
kawan-kawan..doakan saya yer!



saya dalam kerisauan

3 comments:

Ilhamny.com said...

dua-dua..??kembar kerr..??fuh..jenuh...hehehe

Iffa said...

hehehehe...tak dapat ku bayangkan sebenarnya...tapi dah rezeki kan...alhamdulilah

fini said...

kembar??????? wowwwwww..hahhaha. take care pa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...