Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

May 24, 2010

mmmHHHHmmmm

.
.
.
.
tak tahu entry nie nak tulis tajuk aper
****sobb...sob...sob....**
.
.
.
sedih saaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaaaaattttttttt
.
.
.
pasal kerja
.
.
.
sedih...
kita org berdua dapat tahu yang kita org akan dihentikan kontrak
end month of January 2011 and than kami akan berkahwin Febuary 2011
sedangkan kontrak sebenar kitaorg abis end of Disember 2011....
tak der dengar ura-ura pun kitaorg akan disambung kontrak
adakah kita org yang terlebih emosi
sedangkan kita org mmg tahu lmbt laun kita mmg kena berenti kerja
bos kitaorg pun tak pernah nak backup pun
tak pernah nak mempertahankan diri saya exspecially
entah lah...
speechleeessss....dah malas dah penat nak ckp lagi
bukan sekali nie je....
biarlah saya bawak diri...
company saya mmg dah tak adil...bila diperlukan sgt2 dulu
bukan main dia...pujuk...mcm tawaran
saya dah berikan sepenuh jiwa raga berkerja
berkorban setiap masa...
insyallah...kita org tak akan mengalah...
tak per lah rezeki kami bukan disini
jerit lelah kami...penat kami tak pernah dihargai pun
kami bukan dr kalangan kabel besar yg boleh mempertahakn diri kami
seihklas hati kami berkerja ini lah balasan....
sekarang...
me with en.bear gebus pun dah tak der mood nak kerja
buat aper yg patut dah...
tak der dah istilah berkorban masa kitaorg dan membantu org lain
cian kat dia....putus harapan...
awak...jgn mengalah ok...
saya pun keciwa jugak
awk kena kuat...
saya ada buat awk disisi awk selalu
ini mungkin dugaan maha hebatnya utk kita
susah senang...kita akan bersama
insyalllah....itu janji saya
thanks jugak atas harapan
nasihat dr bakal2 kak ipar & abang ipar
tak lupa jugak wat bakal mak mertua
insyallah....susah senang kami akan harungi bersama
family saya lom tahu lagik...tak mau bg mama risau
nanti lagi dia sakit kepala....
silap-silap dia suruh saya balik kampung
.
.
.
chaaaoiiiiikkkk...chaaayyyoiiikkk
kami perlu cari kerja lain
malam yg hening...saat kitaorg mengenang nasib kitaorg...
*mata bengkak....nangis jugak...en.bear dtg dr jauh ambik dirumah
lepak-lepak depan dataran smbil tgk final Af
skrg nak bincang pasal kahwin pun dah tak der mood....
.
.
.
p/ls: selain putih...aper agak nyer warna sesuai pakai utk akad nikah....hehehehehe...tetiba jer
me,

5 comments:

fini said...

its ok lar Pa, kalo dah xdre rezeki kat situ cuba jer kat tempat lain. nak try hntr ofis fitri x? ko draughter kan?.

Ilhamny.com said...

jgn sedih..mesti ada rezeki dari perkahwinan tu..dr sekarang hg dah leh anta2 resume kat mana2 dah..

try la anta dkt company fitri tu..technip tu company kuat..

Rashifa Rosli said...

haaah....thanks yer pini...nti aku fikir2 kan...tak mau duk jauh2 nanti kalu dah kahwin

fini said...

betul jgk. means memang korg nak settle down kat melaka lar yer.kalo nak hntr sekrg lar sebb project baru, baru je masuk. aper2 bgtau lar.

Rashifa Rosli said...

thanks yer fini...linda

fini...nanti2 aku fikirkan ok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...