Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

May 11, 2010

Outing Ngan Yam~

lama gak tak jumpa cik yam nie...tetiba dia hantar msg masa saya mahu pulang kekampung ari tue...ckp ader kat Melaka, dan apa lagi aktiviti kami...jom karoeke...and ajak jugak budak2 opis yg lain...dah lama tak kuar sama sejak dah bertunang nie...n en.bear gebus tak ikut pun~dia tak sihat...tapi dengar2 cite dia dah karoeke dlm waktu kerja ari tu jugak...ohhh...awk ngular yerrrr
with yam...tak nampak muka saya ler
bersungguh2 tul Payid nyayi malam tue....sampai serak sore
dak pendek nie...mmg suka nyakat si yam nie
albuaya pun ader...siap nanyi lagu ghazal utk rabbiah...
Apa-apa pun enjoy outing kali nie....lepas karoeke malam tue kita org g makan kat kedai Thai..sampai cer-ber esoknya.....kihkihkih....
apa2 pun adios and tahniah untuk yam...
dapat kerja as cikgu tadika kemas..and kena g kursus 2 bulan...
nanti apa2 hal contact aku yer.....
aku sayang koooo....muaaaaaahhhh
me,
iffa

2 comments:

Ilhamny.com said...

muka hg mmg xnmpak..tp nmpak dagu hg dua lapis sudaaa

Rashifa Rosli said...

tu lah...lagi nak kahwin...lagi gemuk nie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...