Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

June 8, 2010

bila datangnyer rajin~

ini first entry di blog saya masak....tgk org lain punye...bukan main meriahnyer lagi.... ini saat last jugak myhousemate kak suria kat umah...sajer jer masak...lagipun menu pun simple jer ....udang masak sambal petai + ikan goreng+sayur goreng belacan+salad lebih wat laksa penang
sebenarnya petai tu dr umah bakal mak mertua saya...dia yg kirim..."fini & linda aku dah terer makan petai...aku ingat lagi mcm maner gigihnyer korang g city squre dulu gara-gara nak makan sambal petai semata-mata...dah ler mahal giler....dah korang jgn jeles umah bakal mak mertua aku ada pokok petai...."
p/s: jemput tgk yer sumer
me,

3 comments:

Ilhamny.com said...

alarrrr, hg nih saja jek tau... tercelur air liuq aku tgk nih..dan krg lunch aku nak cari la...dah geram nih..

fini said...

hehhhehe..ingat lg gigih kumain, sanggup lunch RM8,9 semata2 krn sambal petai kakak indon. uuuhhh teringin nak g city square and jalan2 jb balik. rinduuu..

Rashifa Rosli said...

hehehe...itu lah...gila2 korang...aper sajer janji sambal petai...jb pun bg aku dah rasa tak berape best lah...aku baru g jb ari tue

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...