Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

June 23, 2010

Durian...oh....Durian....

Durian....dah wat comeback balik
apa lagi.....skrg musin mentahkedarahkan durian
cuaca pun skrg mengizinkan jer...
sejuk jer walau mkn durian berkoyan-koyan
tak der lah den berpoluh-poluh nak tido malam
tak sabar lah pulak nak tunggu manggis welcome back
.
.
.
aper-aper pun undangan dr pihak in law...
nak bincang-bincang family program...
insyallah kalau projek kami jadi...nti saya war-war kan ok....
.
.
.
en.bear gebus ku yg ambik gmbr...
saya serong jer jakun mkn durian
org lain kat umah tu tak der heran nyer
en.bear gebus sy pun sikit pun tak cuit
malah dia langsung tak tlg kopekkan durian tu wat saya
saya kopek sendirik jer
.
.
.
.
sbb dia ada pokok durian kat umah
pasal tu dia dah tak kesah pasal durian
.
.
.
pls:- terlupalah brape kalori bila dah jumpa durian kan...
abis ler diet akuuu sbb kira-kira 3bijik jugak aku mkn durian ari tue
me,

2 comments:

Ilhamny.com said...

dah nmpk kurus sikit...btul2 kurus @ faktor teknik pengambaran x tau larr..

Rashifa Rosli said...

iskh....berkat usaha dah sebulan tak minum ais nie...dan usaha gigihnyer mkn quaker out

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...