Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

March 25, 2010

Jatuh cinta lagi.....

entry nie....
special untuk en.bear gebus.....
.
.
.
abaaaangggg...... (sure dia ckp mmg gatal...tak pernah panggil abg pun)
leh tak nak hadiah utk advance birthday?
.
.
.
.
dah jatuh cinta
.
.
.
tak tertahan rasanya
.
.
.
nak yang nie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
boleh ler......
bulan nie org dah ada program lain,
tak sempat masuk bajet bulan nie,
pastu saper cepat dia dapat handbag nie....
pastu azam tahun nie tak mahu beli handbag lagi...
kecuali org bagi
boleh yer...sayang
me,

4 comments:

Ilhamny.com said...

sebijik mcm bag miza adik aku..dan aku pun ada skaliskala dok bergaya ngan begnya ini..

buat hatta, beli lah kan dia..cian kat dia..krg xde bag krg berterabur brg2..

Rashifa Rosli said...

ok tak? sebab lom tgk real lah... nak beli online nie
dia dah setuju nak belikan....lagi pun dia mmg ada wat salah ngan aku... jadik dia layan ker ajer...

nanti aku upload gmbr aku bergaya ngan beg nie...suatu hari nanti...kihkihkih

Ilhamny.com said...

kalau yg adik aku punyer tu mmg ok sgt, sbb tu aku pun dok melaram gak ngan beg tu..ok, di'promote' utk en bear gebus hg beli..

Ilhamny.com said...

kalau yg adik aku punyer tu mmg ok sgt, sbb tu aku pun dok melaram gak ngan beg tu..ok, di'promote' utk en bear gebus hg beli..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...