Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

August 23, 2010

~ in pink theme

Terkebetulan sebenarnya...
hari sabtu masa nak bukak kedai
tengok-tengok in same kaler in pink....
tak dirancang pun...
sbb dia mmg tak suka pakai baju in same kaler
jadi jgn sia-sia kan peluang ini
layannnnzzzzzzzzzz
.
.
.
.
dia buat tak layan jer...saya jer yang terlebih excited...kihkihkihkih
masa kejadian...tgh tunggu azan maghrib nak buke pose kat tepi booth kami sedih kan.....
p/s: bulat tak saya pakai shawl...en bear yang beria suruh pakai...dia cakap comel
me,

2 comments:

Ilhamny.com said...

ok gak dia pakai pink..
abg hg, jgn arap la dia nak pakai pink..dah byk kali suruh, siap kata 'kalau sue beli, abg bakorrr bju tu'..hehehe..abis ilham pon x di bgnya pakai..

Rashifa Rosli said...

hehehehe...nie beli baju msa nak tunang ari tuh...tapi sayangnyer dia tak pakai masa tunang ari tuh...dan sememangnya dia nie berjiwa lembut sikit...tak kesah aper kaler pun

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...