Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

August 16, 2010

~Tag Dr Linda

Tgh bosan dan fening2 lalat wat sapporting claim...teringat tag dr linda....
1. Apakah yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
Kalau saya sempat elak...saya cuba elak...kalau tak dapat...kalau saya mati...saya jadi hantu dtg cekik dia balik
2. 6 orang dihati anda?
my mum...abah...adik-adik...en.tunang...kawan-kawan
3.Anda rasa anak anda comel?
lom ada anak lagi...tapi kalau tgk saya ngan en.tunang ku yg gebus tu...confirm anak saya akan comel..... hehehehehe...perasan
4.Single or taken?
1/2 taken...belum full taken lagi...baru jer tunang....on the way nak kahwin...
5. Blog yang anda suka?
dlm blog list saya...sumer saya suka baca
6.Adakah bilik anda kemas setiap hari?
mmg menjadi rutin kemas tmpt tidur dan tak suka org lain dtg lepak2 lanyak tmp saya tido...nanti saya susah nak tido...lipat baju jer ada malas sikit...
7.Lagu terakhir yang anda dengar?
Harapan Ramadhan.....almaklumlah bulan puasa...lagu pun baik2 jer
8. Last text message?
dr en.tunang....umah payid...jp lg blk opis...naper?
saya reply:-....balik cepat sikit...nanti singgah klinik yer
dia reply balik:- malas
saya suruh dia singgah klinik sbb dia sakit bahu... injured masa main badminton sebelom posa
9.Last phone call?
dr. fauzan tgh hari td mintak email semula skimatik MT74 Bukit Piatu
10.Hari terakhir anda menangis?
sehari sebelum posa...tetiba nangis kat kedai...teringat mama kat kg....sedih giler..sayu benar sbb tahun nie tak berkesempatan berposa dirumah & sedih sbb en.tunang terlepas cakap sesuatu
11.Senaraikan LIMA warna kegemaran anda?
pink...merah...merah jambu....purple...blue
12.Orang yang terakhir anda ber YM?
dengan my sis Awa.....dia baru jer pow saya...tapi tak per lah...bukan org lain...adik kan
13.Game yang paling anda suka?
Dynomite...tapi en.tunang selalu ckp saya ketinggalan zaman...sbb game nie dah berlapok
14.Adakah anda peminta MCR?
tak tahu pun aper tu MCR lah...linda tau tak????
15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
entah ler....biasa2 jer...wat tag nie sampil wat kerja lain...kihkihkihkihkih
16. Anda rasa tag ni best?
ok lah....kena tambah bg menarik lagi
17. Tag 10 rakan anda.
saper yg sudi...sudi22 kan lah
me,

1 comment:

Ilhamny.com said...

hehehe...eeiiii, nangis..nnti dah kawen nnti kena raya umah en bear gebus sure lg nangis..huhuhu..(errr, aku pon nangis dulu)..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...