Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

March 9, 2011

no mood

sedar tak sedar dah sebulan kami kahwin...mood nak updated blog pun melayang jerkh...penat sangat lah... nie pun baru baik dr demam...... tonsel bengkak...sakit sangat... badan pulok macam lemah semacam jerkh...sekarang nie musim demam agaknya pengaruh cuaca panas nie skrg.... badan pulok terasa dah gemok, adakah faktor kebahagian atau pengambilan vitamin C sekarang nie...iskh banyak jer alasan padahal mulut tu tak reti nak menguyah jerkh...tak kira masa...nanti ada masa ngomel lagi...taaaddaaaa


gambar penutup bicara

motif gambar:- saya nampak lebih berisi daripada majlis rumah saya


tata

2 comments:

Ilhamny.com said...

AKU PON DAH MULA MAKIN BERISI..HUHUHU

Rashifa Rosli said...

jom sama-sama mengurangkan makan...perangi lemak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...