Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

December 22, 2010

Bengang tahap dewa !

Tgh bengang sangat nie...dari petang semalam lagi...bengang sebab tinggal 45 hari jer..tapi kitaorg belom dapatlagi kad kahwin...ked jemputan...mama dah bising2 nie....

Diorang dah janji nak bagi after raya haji tapi...dah dekat sebulan berlalu...kad belum lagi siap....tahu lah pc rosak...pastu takkan xder backup pulak... design janji lain pastu dah lain jadinya...benci lahh...geram pun ada...bukan salah kitaorg...semua salah dia... dah ler...dah ler susah sgt nak balas msg... nak call saya pun x... pc rosak pun tak inform kitaorg.....tu pun kitaorg call baru lah dia cakap pc rosak...aper nie...  hajat kitaorg nak tolong kawan-kawan...tapi mcm nie kawan wat kita... dah nasib kan... terus bersabar ...  saya tak kira jumaat pagi saya nak kad kahwin kami siap!


me,

1 comment:

Momma Mia said...

ishh sabar sis. bleh faham cane rasa lagi2 bila parents dah bising. Semoga semuanya bakal berjalan lancar lepas dpt kad.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...