Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

December 23, 2010

Tahniah buat sibongsu pujaan hati semua orang dirumah

hai..salam berbunga dalam hati..walaupun marah giler semalam... syukur alhamdulilah..si bongsu dirumah tu dapat 8A in PMR....Tahniah yer..belajar lagi rajin-rajin lagi...score utk SPM pulak...tak sia-sia banyak pengorbanan mama buat adik berjaya... 

Ingat lagi, adik begitu  dititip beratkan soal pemakanan, pemakanan nya dipantau oleh my mum...di tak boleh makan makanan ringan(jajan), asam @jeruk, air gas & mcm2 jugaklah... lagi pulak mmg pemakanan dah pembelajarannya dipantau oleh mama 100%...belum citer lagi pasal makanan tambahan...scout emausion (tul ker spell nih?) mmg diamalkan dr kecik lagi..sempatlah tempias nya saya pernah mkn jugak...dah mmg mengikut fakta minyak ikan kot bagus utk otak...sekaligus mmg baik utk selsema... mengambilan keju dan susu pun ditip beratkan.... oklah..banyak sangat membebel, insyallah, akan saya praktikkan bila ada anak nanti...

nie blog dia...dia pun dah ada blog sendiri...canggih gitu..saya ingat masa baya dia saya masih lagi buta IT

me,

nota kaki:- apa agaknya hadiah utk dia nie....lagipun adiah utk 5A UPSR baru saya kotakan...hehehehehe

5 comments:

Ilhamny.com said...

tahniah iqah...cium sikit...sure bangga ada adik bijak mcm nih...

awat cik zah x bg hg mkn scot imulsion tu pd hg dr kecik gak...???kalu x, xde la kat KTB dulu..hehehe

alyyani said...

MMG SEKARANG BUDAK2 CANGGIH2 DAN PANDAI. TAHNIAH!

Rashifa Rosli said...

xsempat masa tu lom ada lagi lahhhh...hehehehe

thanks yer

Momma Mia said...

huhu Tahniah to Adik Iffah!! 8A tuh
Bagus2..

btw sis, nk inform ni. n3 lecithin tu bleh kongsi di sini juga. maner tau dpt hadiah kawin fr shaklee http://anakkuwiraku.blogspot.com/2010/12/kongsikan-pengalaman-andadapatkan.html

good luck!!

Rashifa Rosli said...

thanks yer

nak join jugak...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...