Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

December 22, 2010

Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati

++ klik untuk penyertaan ++


Gambar yang dipertaruhkan



First time kami keluar bersama as a copule  1st of March 2009..jalan-jalan ke Jom Heboh MITC Melaka, jadi kebanyakan gmbr, kamitangkap sendiri itu yang nampak dua2 muka bulot...abaikan yer  kepanjangan jambang en.bear saya nie

Saya dan en.bear gebus bekerja ditempat yang sama, perhubungan kami dimulai dengan perbalahan@pergaduhan sbb mulot dia nie xder insuransss... mcm maner kami boleh get along together pun dari mulut-mulut org sekeliling...yang suka mengosipkan kami saya pun bukan senang nak menerima dia dalam hidup saya pun...sebabnya entah lah...fikirkan yang dia hanya sukakan saya bila dia terluka....dia kecewa....dengan nurse dia, lagi pun kakak dia, Kak Hajar yang sukakan saya selalu suruh dia ngorat saya...hingga satu hari saya menerima jemputan dari Kak Hajar sempana tahlil arwah anak dia....saya kerumah dia...sehingga itu lah timbul perasaan dia kat saya...saya tak de lah beria sangat...sebenarnya...saya suka kan orang lain.....saya buntu...minta pendapat dari ul....just ym tanya dia...dia bg kata-kata nie...hingga saya sedar:


"..BukAn sEmuA yG meNgGemBiraKaN hAti kitA, bAiK uTk kiTa... KEkAdanG yG mengGembiRa kaN iTu tErseMbuNyi dEriTa...DaN bUkaN sEmUa yaNg mEmUaLkaN hAti kiTa tAk bAik uTk kitA..KekaDanG diSiTulaH LEtaKnyA BAHAGIA.."

memang saya akui...yg memualkan saya tu...membuatkan saya gembira dan bahagia, saya berdoa semoga Allah SWT memberkati perhubungan kami, semoga kami tetap bersama hingga akhir hayat, memberkati perkhawinan kami kelak...walau macam mana dugaan yg berlaku saya harap...kasih dia untuh wat saya ttp bersama saya....


~love u untill the end...i leeeebiiiiu very strooong~




nak taq~
gadis kampung, linda & cik pini



++ tarikh tutup contest ++
15 januari 2011


me, 

1 comment:

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dalam senarai peserta yea.
make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,sila inform wawa segera.wiii~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...