Sihat.Cantik.Shaklee

Sihat.Cantik.Shaklee

December 3, 2010

Rapunzel: A Tangled Tale

Thumb up for Repunzel....best giler...walaupun tak tengok 3D pn mmg puas hati... animasi dan detail katun yang cantik, jalan citer seperti ...saper2 yang belum tgk...g lah tgk...mmg puas hati... Inilah citer katun yang membuat saya touching habis...walaupun ganggu dr 2 budak kenit yang kesejukan dalam panggung wayang tue... gambar kartun citer nie lawa sangat...mcm real enjoy giler...rasa nak tengok lagi sekali...nak tengok 3D plak... :)



tempat Repunzel disembunyikan oleh nenek kebayan yang jahat

amazing kan rambut dia

aksi meloloskan diri dr Menara



comel jerkh kan...sweet sangat

impian Repunzel nak tengok tanglung

p/s: penat duk goggle gmbr dia jumpa family dia yang touching habis tue....pastu cute plak dengan rambut dia yang dah pendek
.
.
.
.
saya g tengok repunzel ditemani oleh bdk kecik dua org nie...anak officemate....masa nie tgh tunggu ibu dia ambik bdk duaorg nie depan shopping complek

at last...mesti lah tuan tanah...dah lama kan tak tengok gmbr baru tuan tanah kedaun yang gebu gebus kan dan bertambah-tambah cun gebus
.
.
.
chooopp...chooooop....
.
.
.
pastu balik umah tengok ehwal islam..ada mamat nie...mamat yang suka pakai baju pink jadi  panel penceramah



me,

1 comment:

Ilhamny.com said...

aku pon siap dah pesan kat abg.long hg, suruh dia beli DVD pulak....simpan kat umah..nak nengok lg cita nih..

eh, lg 2 bln la mek..cepat kecutkan pipi tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...